Makale Tarihi: 20.10.2020

Miad Destek Sistemi (MDS) Meslektaşlarımızın Kullanımına Açılmıştır.

MİAD DESTEK SİSTEMİ (MDS)

Milli servet değerindeki ilaçların çöp olmaması ve covid-19 nedeniyle eczanelerimizde oluşan miad sorununa destek olmak amacıyla meslektaşlarımızın ellerinde bulunan miadı yaklaşan ilaçları TAKAS yoluyla paylaşmak adına hazırlanan programımız bugün itibari ile siz değerli meslektaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Kullanım:
www.antalyaeo.org.tr odamız web adresi Üye Giriş Paneli Miad Destek butonu üzerinden elinizde bulunan miadı yaklaşan ilaçlarınızı sisteme ekleyerek meslektaşlarımızla paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Özellikler ve avantajları:
1- Her eczane 10 adet ilaca kadar ilan verebilir.
2- Stok sorunu yaşadığınız ilaçlarınızı ilana koyabilirsiniz.
3- Detaylı arama kutusu ile ihtiyacınız olan ilacı anında tarayabilirsiniz.
4- İhtiyacınız olan ilacın ilanlarda olmaması durumunda ilana eklenince haber et özelliğini kullanabilirsiniz.
5- İlanlarınızı kaldırabilir ya da pasife alabilirsiniz.
6- İlanlarınızın yayınlanma süresi 7 gündür.
7- Program odamız üyelerine özeldir. Sadece şifreli ekran üzerinden görüntülenmektedir.

YASAL UYARI VE BİLGİLENDİRME
1-İlaçlar için yazılan fiyatlar ürünün miadının yaklaşması ile değer kaybedeceğinden dolayı depo fiyatından düşük olmalıdır.
2-İlaca belirlenen değer kadar karşılığında başka bir ilaç TAKAS verilmelidir.
3-Ürüne belirlenen takas değeri nakit veya banka aracılığıyla gönderilmesi durumunda faturalandırılması mali açıdan zorunludur.
4-Bu program ticari amaçla kullanılamaz.