Makale Tarihi: 3.04.2023

Mart 2023 Dönemi SGK Fatura Toplama Tarihleri Hakkında

Antalya Eczacı Odası tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu fatura paketlerinin ücretsiz olarak kuruma teslimi programı aşağıdaki gibidir.

Fatura paketlerinin Antalya Eczacı Odası görevlisi tarafından teslim alınması konusunda herhangi bir aksaklık yaşanmaması bakımından belirtilen tarihlerde paketlerin hazır olmasına azami dikkatin gösterilmesi gerekmektedir.

Gereği bilgilerinize sunulur.

11 NİSAN SALI (Mesai bitimine kadar)

SGK fatura paketlerinizi 11 NİSAN SALI mesai bitimine kadar Manavgat Temsilciliğine teslim etmeniz gerekmektedir.

(Diğer zamanlarda teslim edilen fatura paketleri kabul edilmeyecektir.)

Zarf ekinde (dışında) olması gereken evraklar;

ZARF DIŞI EKLERİ SIRASIYLA;

1. sırada Dilekçe Aslı (en üstte)
2. sırada E-fatura çıktısı
3. sırada Medula Eczane Döküm Özeti
(reçete listesi eklenmeyecektir)
4. sırada Farmainbox İcmal Listesi (sadece C grubu ve Kan ürünü faturalarında)

NOT: A-B-C ve Kan Ürünü faturalarının üst teslim evraklarında değişikliğe gidilmiştir. Yapılan değişiklik ile Dilekçe ve E-fatura çıktısının yanına sadece SGK Medula Eczane Döküm Listesi Özet Sayfası eklenecektir. Reçete listesinin eklenmesine gerek yoktur. Reçete listesi zarf içerisine de eklenmeyecektir. Bu değişiklik sadece A-B-C ve Kan Ürünü faturaları için geçerlidir. ( YURTDIŞI FATURALARI İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR )

NOT: ZARF ETİKETLERİ SAĞ ALT KÖŞEYE YAPIŞTIRILACAKTIR.