Makale Tarihi: 25.02.2020

Coronovirüs Eğitim ve Bilgilendirme Broşürleri Hakkında

22 Şubat 2020 Cumartesi günü Antalya Eczacı Odası Ahmet Keleşoğlu Konferans Salonu'nda Aralık 2019'da Çin'in Wuhan kentinde başlayan salgın sonrası tüm dünyanın gündemine oturan CoronaVirus hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Antalya Coronovirus sorumlusu Doç.Dr. Nefise ÖZTOPRAK ÇUVALCI ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda virüs ve hastalık hakkında temel bilgiler yanında salgını önlemek için eczacıların sık sorulan sorulara yanıt verirken yararlanabileceği kanıta dayalı bilgiler paylaşıldı.

Antalya Eczacı Odası Akademisi olarak, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nefise ÖZTOPRAK ÇUVALCI'ya değerli bilgi ve zamanını bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz.

Uluslararası Eczacılık Federasyonu(FIP)'nun Coronavirus ile ilgili eczacı tavsiyesi için karar şemasını içeren “Eczacılar Nasıl Tavsiyede Bulunabilir?” posterini inceleyebilirsiniz.

Poster için Tıklayınız.

Türk Eczacıları Birliği'nin Coronavirus bilgilendirme broşürüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: