Makale Tarihi: 25.11.2022

27 Kasım Büyük Eczacı Mitingi Ulaşım Planlanması Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız,

27 Kasım 2022 Pazar günü gerçekleştireceğimiz "Büyük Eczacı Mitingi" planlaması hakkındaki bilgilendirmemiz aşağıda yer almaktadır:

Antalya Eczacı Odamızın koordine ettiği otobüslerle belirtilen hareket noktaları ve saatler çerçevesinde Antalya' dan yola çıkılacaktır.
Merkez Perge ve Meltem Şubelerimizden hareket saatimiz 23.30

Serik Öğretmen Evi önü hareket saatimiz 23.00

Manavgat Temsilciliği önü hareket saatimiz 23.50

Alanya Temsilciliği önü hareket saatimiz 23.30

Lütfen hareket saatlerinden yarım saat önce, biniş noktalarımızda hazır olalım.

Otobüslerimiz ve kendi imkanları ile gelecek katılımcılarımız Ankara'da Pazar sabah 08:00-10:00 saatleri arasında, Ankara girişinde GÖLBAŞI mevkiinde karşılanacaktır.

Otobüsler için karşılama noktası, otoyoldan Ankara'ya geliş yönünde GÖLBAŞI çıkışına girmeden, Şehir Merkezine dönüldükten sonra varılan OUTLET MAĞAZALAR VE VİLLALARIN bulunduğu alandır.
Miting katılımcılarımız için hazırlanan malzemeler şöyledir:
-1 Miting önlüğü, 1 şapka, 1 düdük ve 1 yağmurluk,
-Kumanya (sandviç, kek, elma, meyve suyundan oluşan)
-Su
-Her otobüs için 24 adet Miting Slogan lolipopu

Karşılama noktasında seyyar tuvalet; Miting alanında tuvalet, su istasyonları ve ambulans mevcut olacaktır.

Katılımcıların, miting alanına girişi öncesinde Emniyet tarafından gerçekleştirilecek arama işleminin seri şekilde ilerleyebilmesi için, miting alanına giderken, miting malzemesi dışında mümkün olduğu kadar az ve hafif kişisel eşya getirilmesi; büyük çanta, metal eşya, powerbank gibi malzemelerin bulundurulmaması kolaylık sağlayacaktır.

Kendi imkanlarıyla ulaşım sağlayan meslektaşlarımız araçlarını Maltepe Pazarı ve Maltepe Camii çevresindeki otoparklara bırakabilirler.

Araçlarını farklı bir bölgede bırakacak olan meslektaşlarımız ise miting alanına metroyla (metrodan iniş durağı Anadolu Meydanı istasyonu) ulaşım sağlayabilirler.

Mitinge katılım sağlayacak tüm Katılımcılarımızın, yanlarında TC Kimlik Kartı, Ehliyet, Eczacı Kimlik Kartı vb bir belgeyi bulundurmaları önemlidir.

Miting 13.00 - 17.00 arası yapılacaktır.Miting bitiminde otobüslerle Antalya'ya dönüş yapılacaktır

ANTALYA ECZACI ODASI