Makale Tarihi: 23.10.2020

"Menenjiom Riski Nedeniyle Siproteron Asetat Kullanımında Kısıtlamalar" Başlığı ile Hazırlanan Doktor Bilgilendirme Mektubu Hakkında

42.A.00/7944

23.10.2020

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA

Bilindiği üzere, T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından, sağlık mesleği mensuplarının ilaç güvenilirliği ile ilgili konularda meydana gelen gelişmelerden ivedilikle haberdar olmalarını sağlamak amacıyla mektup dağıtılması uygulaması yürütülmektedir.

Bu doğrultuda, "Menenjiom Riski Nedeniyle Siproteron Asetat Kullanımında Kısıtlamalar" başlığı ile dağıtımı Kurum tarafından onaylanan doktor bilgilendirme mektubunun Birliğimiz tarafından duyurulması istenmektedir.

İlgili Kurum yazısı ve doktor bilgilendirme mektubu yazımız ekinde yer almakta olup, bilgilerinizi ve konu hakkında üyelerinizin bilgilendirilmesini saygılarımla rica ederim.

Ecz.Arman Üney

Genel Sekreter

TİTCK'nın 14.10.2020 tarihli ve E.232509 sayılı yazısına ulaşmak için tıklayınız.