Makale Tarihi: 28.04.2021

Tam Kapanma Tedbirleri Süresince Mesai Saatleri Hakkında

Bilindiği üzere 26 Nisan 2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında yapılan Kabine toplantısında alınan kararlara istinaden İç İşleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilen Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi kapsamında;

***81 il genelinde Tam kapanma tedbirleri uygulanmaya başlanacaktır. Tam kapanma süreci 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00'da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00'da sona erecektir.

Bu kapsamda T.C Sağlık Bakanlığı Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü ile 10. Bölge Antalya Eczacı Odası Manavgat Temsilciliği arasında yapılan görüşmeler neticesinde;

Yeni bir karar alınıncaya kadar;

30.04.2021 TARİHİNDEN İTİBAREN

Manavgat 1. Bölge Turizm eczanelerinin hafta içi ve hafta sonu açılış saatleri 09:00, kapanış saatleri 20:00 olacak şekilde düzenlenmesine karar verilmiştir.

Manavgat 2. Bölge Merkez eczanelerinin hafta içi açılış saatleri 08:30, kapanış saatleri 17:00 ve hafta sonu kapalı olacak şekilde düzenlenmesine karar verilmiştir.

MANAVGAT 1.BÖLGE TURİZM

HAFTA İÇİ / HAFTA SONU : AÇILIŞ: 09:00 KAPANIŞ: 20:00

Güncel 1. Bölge Turizm çalışma saatleri dosyası için tıklayınız

MANAVGAT 2.BÖLGE MERKEZ

HAFTAİÇİ : AÇILIŞ: 08:30 KAPANIŞ: 17:00

HAFTASONU : KAPALI

Güncel 2. Bölge Merkez çalışma saatleri dosyası için tıklayınız

**Hafta sonları (Cumartesi, Pazar) 2.bölge merkez eczanelerimizde tam gün nöbet mesaisi uygulanacak olup, halihazırda açıklanmış olan Nisan ve Mayıs ayı nöbet çizelgesindeki nöbetçi olan eczanelerimizin nöbet mesaisine başlangıç saati 08:30 olacaktır.

**Manavgat 2.bölge merkez eczanelerimiz, halihazırda açıklanmış olan Mayıs ayı nöbet çizelgesine göre hafta içi saat 17:00' da nöbet mesaisine başlayacaktır.

**12 Mayıs 2021 Çarşamba Arefe günü 2.bölge merkez eczanelerimiz için açılış saati 08:30 kapanış saati 13:00 şeklinde uygulanacak olup halihazırda açıklanmış olan Mayıs ayı nöbet çizelgesindeki nöbetçi olan eczanelerimizin nöbet mesaisine başlangıç saati 13:00 olacaktır.

** Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmeliğin 26.Maddesince; Eczanelerin, kapalı olsalar dahi nöbetçi eczanelerin adı, adresi ve telefon bilgilerini dışarıdan kolayca okunabilir şekilde ilan etmeleri zorunluluğundan dolayı, web sitemiz aracılığıyla güncel olarak yayımlanan nöbet listelerini eczanelerin vitrinlerine görülebilir şekilde asılması gerekmektedir.

10.Bölge Antalya Eczacı Odası Manavgat Temsilciliği